Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Soms zit een traject met een medewerker muurvast: leidinggevende en medewerker staan lijnrecht tegenover elkaar en er lijkt geen enkele opening te komen tot een oplossing. Wanneer een medewerker zich niet kan vinden in de verbeterpunten bijvoorbeeld. Of wanneer er harde woorden gevallen zijn tussen de leidinggevende en de medewerker, waardoor de arbeidsrelatie onder druk is komen te staan.

Er zijn veel voorbeelden te noemen die leiden tot scheurtjes in de arbeidsrelatie of zelfs tot conflicten. Deze conflicten moeten snel worden opgelost. En dat kan met mediation.

In dit webinar bespreken we de voor- en nadelen van mediation, de randvoorwaarden en de looptijd van een mediationtraject.

Inschrijven

Onderaan deze pagina vind je een inschrijfformulier. Vul dit in om je aan te melden. Je krijgt van ons een bevestiging in je mail.

Resultaat

Na het volgen van dit webinar weet je hoe het zit met mediaton. Je weet wanneer je dit het beste kunt inzetten en hoe het proces eruit gaat zien. Ook krijg je tips en tricks mee over hoe je het beste dit traject in kunt gaan.

Volg onbeperkt trainingen Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Hier vind je meer informatie.

Inhoud webinar

In het webinar komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat zijn de voor- en nadelen van mediaton?
  • Hoe kun je mediation strategisch het beste in zetten? In welke soort casussen?
  • Wat zijn de kosten van een mediation traject? Moet ik als werkgever de kosten zelf betalen, of dient mijn medewerker ook een bijdrage te doen?
  • Een goede mediator, hoe vind je die?
  • Hoe zit het met geheimhouding/vertrouwelijkheid van de mediation?
  • Wat is de duur van zo’n mediation traject?
  • Het liefst wil ik afscheid nemen van mijn medewerker, is dit slim om dit tijdens het mediationtraject aan te kaarten?
  • Is het niet (veel) sneller om een procedure bij de kantonrechter op te starten vanwege een ‘verstoorde arbeidsverhouding’?
  • Kan mediation ook worden ingezet als er problemen zijn binnen een heel team?

Uiteraard is er de mogelijkheid om op voorhand vragen in te brengen of om deze tijdens het webinar te stellen.

Voor wie?

Je bent als medewerker HR, HR-adviseurs of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer?

Het webinar wordt gehouden op donderdag 6 april 2023 van 09:30 uur tot 10:30 uur.

Kosten

Deelname aan het webinar kost 95,- exclusief btw.

Neem je een collega mee? Leuk! Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 10% korting. Hebben jullie Arbeidsrecht Zonder Zorgen®? Dan is deelname vaak gratis.

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren mag je je kosteloos afmelden. Daarna betaal je 50% van de kosten. Meld je tot 2 weken van te voren af? Daarna betaal je je deelnamekosten. Goed om te weten: als je niet kunt, mag er altijd een collega voor jou in de plaats meedoen.

Incompany

Dit webinar organiseren we ook incompany. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht