Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Heb je de 2-daagse opleiding ‘Ziekte en re-integratie’  gemist? Geen zorgen, er is ook een verkorte versie. Hierin bespreken we de belangrijkste onderwerpen waar je als HR adviseur of leidinggevende mee te maken krijgt, zodra een medewerker ziek wordt. 

Resultaat

Je leert in dit webinar in een relatief kort tijdsbestek alles over de hoofdregels die gelden tijdens ziekte. Wat je ook leert is om met andere ogen te kijken naar je ‘hoofdpijndossiers’. Hoe? Met een aantal goede praktijkvoorbeelden, bekeken door de bril van een arbeidsdeskundige, een Hanze advocaat en een bedrijfsarts. Aan het eind van dit webinar heb je met alle nieuwe inzichten en waardevolle tips gelijk het gevoel dat je meer grip hebt op de lastige dossiers in jouw organisatie.  

Voor wie

Je werkt in de zorg, als medewerker HR, HR-adviseur of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 10 oktober a.s. om 16:00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en mensen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben.

Vragen

Meer weten, neem dan contact op met Anneleen via 085 – 27 33 586 of  academy@hanzeadvocaat.nl.


Terug naar het overzicht