Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Zo ervaart Janny Joosten de samenwerking tussen WGV en Hanze advocaat

Bij Hanze advocaat werken we al een aantal jaren samen met WGV Zorg en Welzijn, een werkgeversvereniging voor zorginstellingen in Overijssel en een deel van Gelderland. We vroegen voormalig relatiemanager Janny Joosten om meer te vertellen over deze mooie samenwerking.

Toegankelijke juridische ondersteuning

“Er zijn ruim 150 zorg- en welzijnsinstellingen lid van onze vereniging. Voor veel van deze organisaties is het niet haalbaar om een eigen bedrijfsjurist in dienst te hebben. Zo vaak komt het gelukkig niet voor dat ze zo iemand nodig hebben”, vertelt Janny.

“Maar we vonden het als werkgeversvereniging wel belangrijk om onze leden, als ze dat nodig hebben, juridische ondersteuning te bieden. Zo is de samenwerking met Hanze advocaat ontstaan.”

De leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen contact opnemen met de juridische helpdesk voor een eerste gratis advies. Voor verdere juridische hulp is er voor de leden een interessante kortingsregeling.

Gezamenlijke trainingen & masterclasses

Samen met WGV Zorg en Welzijn organiseren we regelmatig trainingen en masterclasses. Janny: “Het is voor zorginstellingen een uitdaging om op de hoogte te blijven van de laatste wetgeving. Tegelijkertijd is het wel heel belangrijk om aangehaakt te blijven. Niet alleen voor onze leden, maar ook voor het overige personeel in de zorginstellingen.”

In de trainingen en masterclasses behandelen we actuele thema’s, zoals de veranderingen rondom de Wkkgz. Of de manier waarop je moet handelen als er sprake is van een combinatie van een arbeidsconflict en ziekte.

Goede pers

Bij dit kantoor doen we altijd ons uiterste best om op toegankelijke wijze inzicht te geven in de werking van het arbeidsrecht. Daarom is het fijn om te horen dat Janny goede feedback ontvangt over ons werk: “Ik vraag leden die contact hebben gehad met Hanze advocaat altijd even naar hun ervaringen. Dan hoor ik vaak dat ze goed geholpen zijn. Altijd zonder poeha, eerlijk en duidelijk. Het is duidelijk dat Hanze advocaat het belang van onze leden hoog in het vaandel heeft staan. Daarom zijn we erg blij met deze samenwerking, die we nog vele jaren willen voortzetten!”

Terug naar alle cases

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!