Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

10 jaar ScaleUp Company en 15 jaar Hanze advocaat

Jubileum aanbod voor alle deelnemers aan het ScaleUp Company programma: onbeperkt gebruik van de Hanze Juridische Helpdesk voor 300,- ex btw en 10% korting op het uurtarief.

“Met de groei van je bedrijf groeit ook het aantal medewerkers. En vroeg of laat kom je dan ook in aanraking met arbeidsrecht. Soms omdat je een waterdichte arbeidsovereenkomst wilt maken of juist omdat je afscheid wilt nemen. Vaak heb je geen idee wat kan en wat niet mag. Daarvoor bel je dan de helpdesk.

Juridische Helpdesk: voor alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag 

Je kunt de Helpdesk onbeperkt bellen met al je vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Veel gestelde vragen gaan over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, concurrentie- of relatiebeding, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, disfunctioneren en ontslag. Natuurlijk kun je ook problemen bij ziekte & re-integratie voorleggen. De advocaten van de helpdesk helpen je graag. Je hebt per gesprek recht op 15-20 minuten gratis advies via de helpdesk. De juridische helpdesk is bereikbaar via 085 – 01 60 560.

De kosten bedragen 300,- ex btw per jaar (in plaats van 500,- ex btw) en de looptijd gaat in per 1 oktober 2021. Tot 1 oktober 2021 maak je gratis gebruik van de Helpdesk. Daarnaast kun je gebruikmaken van een exclusieve kortingsregeling van 10% op het uurtarief.

Ben je lid van het ScaleUp Company netwerk? Maak dan gebruik van de JubileumActie!

Heb je ooit meegedaan met een <b>ScaleUp Company programma</b>? Maak dan gebruik van de JubileumActie. Onbeperkt bellen met al je vragen over arbeidsrecht en ontslag. We zitten klaar om met je mee te denken en verder te helpen.

Hallo ik ben Floor. Waar kan ik je mee helpen?

Wil je gebruik maken van de JubileumActie van GoFastForward en Hanze advocaat? Bel of App dan even en we maken het direct voor elkaar.