Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Frans Landstra

“Mijn drive zit in het realiseren van de beste oplossingen, terwijl tegelijkertijd de relatie met de andere partij zoveel als mogelijk behouden blijft. Dat vraagt creatief denken en vooral de wederzijdse belangen goed in kaart brengen.”

Frans is in 2006 gestart met Hanze advocaat. Daarvoor was hij – naast zijn werk als advocaat – als interim-jurist werkzaam bij tal van grote bedrijven zoals Menzis, Aon, Red Bull, Aegon & Avebe.

Strategisch sterk, denkend in oplossingen, top 10 arbeidsrechtadvocaten in de zorg

Frans werkt met name voor Raden van Bestuur en HR-managers van Zorg & Welzijnsorganisaties. Toen de verkiezing nog door Zorgvisie werd gehouden, stond Frans een aantal jaren in de top 10 van arbeidsrechtadvocaten in de zorg. Binnen het arbeidsrecht liggen zijn aandachtsgebieden bij strategisch HR advies, zelfsturende teams, reorganisaties met collectief ontslag en kennisoverdracht.

Spreker op Congressen over ontwikkelingen in het recht & rechtspraak

Frans vindt het fantastisch om te spreken bij cursussen, kennissessies & seminars. Op inspirerende wijze vertelt hij over het recht en alle ontwikkelingen in wet & regelgeving. In de afgelopen jaren sprak hij op tal van regionale en landelijke congressen. Daarnaast verzorgt hij voor werkgeversverenigingen in de zorg (ZorgpleinNoord, WGV Zorg en Welzijn, ZowelWerk en WZW) opleidingen en workshops.

Opleiding, lidmaatschappen en rechtsgebieden

Zoals elke advocaat heeft ook Frans rechten gestudeerd. Om zijn kennis en vaardigheden te vergroten en te verdiepen, heeft hij vervolgens een Post Academische Leergang Arbeidsrecht gevolgd en de opleiding tot mediator. In het kader van de verplichte permanente educatie van de Nederlandse Orde van Advocaten, volgt Frans jaarlijks tal van cursussen en opleidingen.

Frans is lid van de volgende verenigingen:

Frans staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is hij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Dit is wat klanten zeggen over Frans

Marieke uit Groningen: ”Frans is betrokken met de organisatie en staat je bij met goed en persoonlijk advies.”

Ramona uit Emmeloord:”Ik werd niet alleen juridisch heel sterk en zeker begeleid, ik werd daarnaast ook sterk bijgestaan in mijn onzekerheid en de stress die ik op dat moment ervaarde.”

Anoniem uit IJhorst: ”Frans heeft met met zijn inzet het maximale voor mij eruit gehaald.

 

Artikelen van Frans Landstra

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon