Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Hét webinar dat in het teken staat van de actualiteiten binnen het arbeidsrecht in de zorg en welzijn. We zoomen in op de laatste wijzigingen in wetgeving en praten je bij over de laatste – voor de zorg – relevante uitspraken. 

Resultaat

Na afloop van dit webinar ben je helemaal bij op het gebied van wet- & regelgeving en de meest recente uitspraken. Je weet welke nieuwe wetgeving er aankomt en bent op de hoogte van de laatste relevante ontwikkelingen in de rechtspraak. Waar nodig kun je direct het beleid van de organisatie bijsturen.

Voor wie

Dit webinar is voor medewerkers HR, HR-adviseurs of hoofden HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op maandag 21 oktober 2024 van 16:00 – 17:00 uur.

Geen kosten

Deelname aan dit webinar is gratis en service van de zaak! Geef je daarom snel op.

Hanze Academy Unlimited: onbeperkt trainingen volgen 

Jaarlijks geven we een paar gratis webinars om je weer helemaal bij te praten op de actualiteiten. Met de Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je leest hier hoe dat werkt.

Vragen

Meer weten, neem dan contact op met Anneleen via 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl