Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Yolande Korver kreeg te maken met zwangerschapsdiscriminatie. Toen ze in eerste instantie bij ons terechtkwam, leek het erop dat er niet veel meer aan gedaan kon worden. Dat was een flinke teleurstelling. Yolande was dus erg blij toen een aantal maanden later bleek dat ze toch geholpen kon worden!

Lees hier meer over zwangerschapsdiscriminatie door je werkgever

Bijscholen loont

Bij Hanze advocaat zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich steeds blijven ontwikkelen. Op die manier ontdekte Anjo dat Yolande haar werkgever toch aansprakelijk kon stellen. Toen hij dat hoorde, heeft hij zo snel mogelijk contact opgenomen. Na een 2e gesprek hebben ze besloten er toch werk van te maken.

“Na een paar maanden nam Anjo contact met me op; we hadden toch een zaak! Ontzettend blij was ik daarmee. En dat hij me niet vergeten was, super!”

Yolande: “De gesprekken met Anjo waren erg prettig. Na het eerste gesprek was ik natuurlijk wel wat teleurgesteld, ik hoopte dat we een zaak hadden. Des te blijer was ik dat Anjo na een paar maanden weer contact met me opnam om me te vertellen dat we wel degelijk iets konden doen!”

Een lang conflict

Dreigend ontslag? Bel een Hanze advocaat!De hele zaak heeft een flinke poos in beslag genomen. Op een gegeven moment moest de rechter in Zwolle eraan te pas komen. “De rechtszaak hebben we uiteindelijk gewonnen”, vertelt Yolande. “Mijn ex-werkgever is nog in hoger beroep gegaan, maar de 1e uitspraak bleef gewoon staan. Mijn ex-werkgever is uiteindelijk met een schikkingsvoorstel gekomen. Het was een hoop gedoe, maar Anjo heeft dat heel goed opgepakt.”

Persoonlijk en dichtbij

Yolande was vooral erg blij met de persoonlijke aanpak van Anjo. Dat is iets waar we bij Hanze advocaat ook erg trots op zijn! “Dat een advocaat je maanden later terugbelt om te vertellen dat hij je tóch kan helpen? Dat vond ik geweldig! Ik was in ieder geval heel erg verrast, had dit niet van een advocaat verwacht.”

Dat Anjo een leeftijdsgenoot is en in de buurt werkte, hielp ook mee. En last but not least: “Het was ook erg fijn dat Anjo alles heeft geregeld met mijn rechtsbijstandverzekeraar. Dat scheelde me niet alleen een hoop geld, maar ook een hoop zorgen. Al met al ben ik erg blij met de gang van zaken bij Hanze advocaat!”

Terug naar alle cases

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!