Anjo Doornbos

“Het is een voorrecht om mensen te mogen helpen die in een arbeidsconflict terecht zijn gekomen waar ze zelf geen oplossing meer voor kunnen vinden. Het zijn altijd hele concrete problemen die vragen om concrete antwoorden.

Gaan voor maximaal resultaat is waar ik het voor doe. En hoe urgenter het probleem, hoe meer mij dat stimuleert.

Elke situatie is weer anders en de afwisseling in het adviseren voor werkgevers en werknemers houdt mij scherp. Ik hou er van om samen de strategie te bepalen en vervolgens voor 200% aan de slag te gaan. Als het kan zonder procedure, maar als het moet in de rechtszaal.”

Anjo is sinds 2008 advocaat. Hij heeft zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht onder meer door het volgen van een postdoctorale specialistenopleiding aan de Universiteit Groningen. Anjo staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Lidmaatschappen en rechtsgebieden

Anjo is lid van de volgende verenigingen:

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Anjo Doornbos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsmediation
  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap
  • Pensioenen

Op grond van deze registratie is Anjo verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Dit is wat klanten zeggen over Anjo

G. Hemmes – Beter Thuis Wonen

Ik ken Anjo als een zeer deskundig advocaat die uitermate prettig en laagdrempelig in omgang is. Vanaf ons eerste contact hadden wij een enorme klik. Enerzijds vanwege ons fijne en eerlijke contact, de heldere uitleg en fantastische humor. Anderzijds vanwege de bedrijfsmatige inslag en de bijna collegiale samenwerking. Mede door zijn goede juridische adviezen en inzet zijn de zaken die wij samen hebben gedaan altijd tot een goed einde gekomen. Daarom kan ik Anjo vanuit zijn expertise en bedrijfsmatige inzicht maar ook als mens dan ook van harte aanbevelen voor uw juridische arbeidsrechtzaken.

G. Biemans – VanDrie Group

“Anjo kent als geen ander de weg in het arbeidsrecht. Hij is altijd bereikbaar en ik tref in hem een prima sparring partner. Zijn adviezen snijden hout. Ik beveel hem van harte aan.”

A. Groen – Trias Jeugdhulp:

“Bij mijn huidige en 2 vorige werkgevers heb ik als HR adviseur met Anjo mogen samenwerken in arbeidsrechtelijke casuïstiek. Anjo is steeds een toeverlaat en vooral deelgenoot waar het de ingewikkelder arbeidsrechtelijke kant van HR betreft. Anjo is snel bereikbaar, heeft een feilloos geheugen, heeft aan één woord genoeg, komt met snelle antwoorden met de nodige verdieping. Met Anjo is het altijd prettig sparren en snel schakelen. Daarbij is er ook aandacht voor een lach en gewoon een leuk gesprek.”

Joke uit Sneek

”Anjo heeft veel geduld. Hij heeft altijd serieus naar onze goede, maar ook minder goede ideeën gekeken en deze respectvol behandeld. Ik wil hem graag bedanken en eren voor het behaalde resultaat in een bijzonder gecompliceerde rechtszaak tegen de werkgever.”

Arjan uit Vlijmen
”Anjo weet heel goed hoe de hazen lopen in de “arbeidsjuridische velden” en snapt niet alleen de werknemerskant maar ook de werkgeverskant.”

Artikelen van Anjo Doornbos

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon