Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Anjo Doornbos

“Ik voel mij als een vis in het water waar het gaat om het arbeidsrecht. Het is een voorrecht om organisaties te mogen helpen waar het gaat om arbeidsconflicten en andere arbeidsrechtelijke casussen. Het zijn altijd hele concrete problemen die vragen om concrete antwoorden. Ik ga voor het maximale resultaat en hoe urgenter het probleem, hoe meer mij dat stimuleert.

Elke situatie is weer anders. Ik hou er van om samen de strategie te bepalen en vervolgens voor 200% aan de slag te gaan. Als het kan zonder procedure, maar als het moet in de rechtszaal.”

Anjo is sinds 2008 advocaat. Hij heeft zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht onder meer door het volgen van een postdoctorale specialistenopleiding aan de Universiteit Groningen.

Dit is wat klanten zeggen over Anjo

Hilde Sonneveldt – Sensire

“Anjo heeft ons recentelijk in twee rechtszaken bijgestaan. Ik heb hem daarbij ervaren als een ter zake kundige en vooral ook benaderbare advocaat, met een informele en prettige manier van samenwerken. Hij reageerde altijd snel, was goed voorbereid, nam ons op een duidelijke manier mee in het proces en ging grondig en gedegen te werk. Ik zou Anjo een volgende keer zeker weer bellen!”

Michelle Franzèl – DrieGastenhuisGroep

“Anjo heeft prettige relationele vaardigheden, is goed bereikbaar en reageert snel. Het is op deze wijze goed samenwerken, hoe gespannen de situatie ook was. Ik was altijd onder de indruk van Anjo’s vermogen om de lijnen scherp te blijven houden ondanks alle gedetailleerde informatie. Met de kennis van Anjo en de professionele manier van werken zijn we met de wederpartij tot een tevreden oplossing gekomen. Ik zou Anjo dan ook zeker aanbevelen!”

Greta Hemmes-Doornbos – Beter Thuis Wonen

“Ik ken Anjo – die dezelfde achternaam als mij heeft ondanks dat we geen familie zijn – als een zeer deskundig advocaat die uitermate prettig en laagdrempelig in omgang is. Vanaf ons eerste contact hadden wij een enorme klik. Enerzijds vanwege ons fijne en eerlijke contact, de heldere uitleg en fantastische humor. Anderzijds vanwege de bedrijfsmatige inslag en de bijna collegiale samenwerking.

Mede door zijn goede juridische adviezen en inzet zijn de zaken die wij samen hebben gedaan altijd tot een goed einde gekomen. Daarom kan ik Anjo vanuit zijn expertise en bedrijfsmatige inzicht maar ook als mens dan ook van harte aanbevelen voor uw juridische arbeidsrechtzaken.”

Rowie Menninga – Calduran Kalkzandsteen

“Altijd prettig sparren met Anjo! Anjo is in staat het ingewikkelde arbeidsrecht om te zetten in praktische en bruikbare adviezen, wat je in staat stelt om door te pakken in bepaalde casussen. Door zijn snelle communicatie, vriendelijkheid en humor is het prettig samenwerken met Anjo. Ik zou Anjo dan ook zeker aanbevelen!”

G. Biemans – VanDrie Group

“Anjo kent als geen ander de weg in het arbeidsrecht. Hij is altijd bereikbaar en ik tref in hem een prima sparring partner. Zijn adviezen snijden hout. Ik beveel hem van harte aan.”

A. Groen – Trias Jeugdhulp:

“Bij mijn huidige en 2 vorige werkgevers heb ik als HR adviseur met Anjo mogen samenwerken in arbeidsrechtelijke casuïstiek. Anjo is steeds een toeverlaat en vooral deelgenoot waar het de ingewikkelder arbeidsrechtelijke kant van HR betreft. Anjo is snel bereikbaar, heeft een feilloos geheugen, heeft aan één woord genoeg, komt met snelle antwoorden met de nodige verdieping. Met Anjo is het altijd prettig sparren en snel schakelen. Daarbij is er ook aandacht voor een lach en gewoon een leuk gesprek.”

Joke uit Sneek

”Anjo heeft veel geduld. Hij heeft altijd serieus naar onze goede, maar ook minder goede ideeën gekeken en deze respectvol behandeld. Ik wil hem graag bedanken en eren voor het behaalde resultaat in een bijzonder gecompliceerde rechtszaak tegen de werkgever.”

Arjan uit Vlijmen
”Anjo weet heel goed hoe de hazen lopen in de “arbeidsjuridische velden” en snapt de werkgeverskant.”

Lidmaatschappen en rechtsgebieden

Anjo is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Anjo staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is hij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Artikelen van Anjo Doornbos

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon