Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Hanze advocaat wil haar steentje bijdragen aan de maatschappij en het milieu zo min mogelijk belasten. En dus ondernemen we met zoveel mogelijk aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Bij voorkeur gebruiken we milieuvriendelijke producten (spaarlampen, papier, batterijen), doen we aan recycling en gebruiken we zo weinig mogelijk papier. Voor een advocatenkantoor een hele uitdaging!

Partner MVO Nederland

Hanze advocaat is partner van MVO Nederland en onderschrijft haar manifest. We hanteren de daarin beschreven visie op MVO als uitgangspunt voor onze bedrijfsbeslissingen en we onderschrijven de genoemde MVO-uitgangspunten.

Maatschappelijke betrokkenheid

Passie voor het vak hebben, maar ook oog hebben voor maatschappelijke zaken. Dat vinden we bij Hanze advocaat belangrijk. We steunen elk jaar een aantal non-profit organisaties. Ieder jaar mag een medewerker daarvoor een organisatie of een project inbrengen. Daarbij krijgt die organisatie van Hanze advocaat de mogelijkheid om zichzelf gedurende het jaar van ondersteuning op de website van Hanze advocaat te promoten. In de afgelopen jaren betrof het onder andere de volgende organisaties: Hospice Lotus in ZwolleStichting Doe Een Wens, Kinderboerderij de Beestenborg in GroningenNationaal Park De Wieden WeerribbenManege Onder de Linde.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!