Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Een juridische vraag en weet je niet waar te beginnen?

Bel gerust voor een eerste gratis advies. Het geeft je gemoedsrust en je weet precies wat je volgende stap moet zijn. Zonder dat het je ook maar iets kost. Als je wilt dan wordt je direct doorverbonden met een ervaren advocaat. Of er wordt een belafspraak ingepland voor een moment dat het je goed past. Dit is de beste manier om er achter te komen of je een zaak hebt. En wat een advocaat voor je kan betekenen.

We zijn elke dag van 8:30 tot 18:00 uur bereikbaar. Heb je liever dat we jou bellen? Plan dan hier een afspraak in en we bellen je wanneer het jou past.

Gratis eerste advies, zonder verplichtingen:

Er is geen enkele verplichting aan het adviesgesprek verbonden. We geven je graag de informatie die nodig is om te bepalen of je wel of niet een zaak hebt. Is je vraag te complex om in een telefoontje af te handelen? Dan laten we je dat weten en informeren we je over de mogelijkheden & kosten voor een uitgebreider gesprek bij één van onze vestigingen.

Waarom kiezen voor Hanze advocaat?

  1. Ons eerste advies is altijd kosteloos, zodat je weet of je een zaak hebt
  2. We hebben in duizenden dossiers ervaring opgedaan
  3. Als het moet dan heb je vandaag nog je eerste afspraak
  4. We gaan altijd voor het maximale resultaat
  5. Het enige belang wat we voor ogen hebben is JOUW belang

Hallo ik ben Anneleen. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!