Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Herwaardering en herindeling van de functie, hoe werkt dat?

Functies kunnen na verloop van tijd wijzigen. De werkzaamheden die de werknemer in de praktijk uitvoert sluiten dan niet meer goed aan bij de functiebeschrijving. Nu zijn er in de zorgcao’s zogenoemde ‘herwaardering- en indelingsprocedures’ opgenomen. Als werkgever kan je zo’n procedure starten, maar je werknemer mag hiervoor ook het initiatief nemen.  

Inhoud

In dit webinar leer je o.a.:  

  • hoe deze procedures werken 
  • wat je moet doen en hoe de toetsing eruitziet 
  • hoe het precies zit als de functie lager of hoger wordt ingedeeld dan de oorspronkelijke functie

Voor wie

Je bent werkzaam in de zorg. Als medewerker HR, HR-adviseurs of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 29 augustus juli 2024 om 16.00 tot 17.00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited of WebinarOnly abonnement is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met Anneleen op. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht