Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Als een werknemer 2 jaar (104 weken) ziek is, toetst het UWV het ziekte- en re-integratietraject. Als het UWV vindt dat je als werkgever hebt voldaan aan de re-integratieverplichtingen, volgt de WIA beoordeling. Als werkgever sta je dan voor de vraag of de werknemer in dienst kan blijven of dat jullie beter afscheid kunnen nemen. 

Resultaat

In dit webinar staan we stil bij beide situaties. Hoe zit het bijvoorbeeld met de loondoorbetalingsverplichting na 104 weken als er geen loonsanctie is opgelegd? Op welk loon heeft de werknemer dan recht en hoe zit dat als hij weer ziek wordt? Maar ook, hoe komen we tot een goede beëindigingsregeling? Moeten we daarbij wachten op de WIA-beschikking? Deze vragen en meer komen aan de orde in dit webinar. 

Voor wie

Je werkt in de zorg, als medewerker HR, HR-adviseur of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 26 september a.s. om 16:00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en mensen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben.

Vragen

Meer weten, neem dan contact op met Anneleen via 085 – 27 33 586 of  academy@hanzeadvocaat.nl.


Terug naar het overzicht