Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Mentale klachten – signaleren en bespreekbaar maken

Dit webinar over het signaleren en bespreekbaar maken van mentale klachten voor leidinggevenden wordt verzorgd door Sonja Koster, directeur van MindSign. 

Leidinggevenden hebben een cruciale rol bij het vroegtijdig signaleren van mentale klachten bij hun medewerkers. Op welk gedrag moet je als leidinggevende alert zijn, zodat je mentale klachten in een vroegtijdig stadium kunt signaleren? En hoe ga je daar vervolgens mee om?

Inhoud

Tijdens dit webinar leer je:

  • Hoe je beginnende mentale klachten bij medewerkers kunt signaleren 
  • Hoe je de juiste randvoorwaarden schept om psychische problemen bespreekbaar te maken 
  • Welke communicatieve vaardigheden je inzet 
  • Hoe je dit alles in jouw team kunt implementeren 

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor HR-professionals en leidinggevenden die actief willen bijdragen aan het voorkomen van mentale klachten op de werkvloer. 

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op maandag 8 juli 2024 om 16.00 tot 17.00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited of WebinarOnly abonnement is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met Anneleen op. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht