Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

WIL JE EEN VERSNELLING IN JE PERSOONLIJKE GROEI, MET VEEL VERTROUWEN, VRIJHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID?

Vacature stagiair(e) Managementassistent/Directiesecretaresse – Zwolle 

Tijdens je stage werk je vooral samen met onze officemanager Anneleen. Je helpt haar bij haar werkzaamheden, maar je biedt ook ondersteuning aan de andere collega’s. Je plant afspraken in, staat (telefonisch) klanten te woord, organiseert bijeenkomsten voor onze Hanze academy, helpt bij de financiële administratie en je biedt managementondersteuning in de vorm van het opstellen van rapportages. Samen zorgen jullie ervoor dat de bedrijfsvoering super smooth verloopt.

Hier lees je de volledige vacature

Vacature Marketing- & Communicatiemedewerker – Zwolle – vanaf 28 uur

Je verzorgt onze marketing & communicatie van A tot Z. Van plan tot actie. Jij hebt de regie en je weet hoe je onze expertise in de markt moet zetten. Het mag prikkelen en uitdagen. Je onderhoudt de website en social media, maakt nieuwsbrieven, zet content online, maar helpt ook het jaarlijkse Hanze HR in de Zorg congres te organiseren. Een duizend in één functie dus, met een sterke focus op ‘doen’!

Hier lees je de volledige vacature

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Medior – Zwolle/Groningen – 32 tot 40 uur

Heb jij 3-5 jaar arbeidsrecht ervaring, kun je zelfstandig dossiers behandelen en ben je toe aan meer klantverantwoordelijkheid op je te nemen? Vind je het – naast het behandelen van individuele dossiers en het ontwikkelen van je adviseursrol – hartstikke leuk om les te geven in onze Academy! Dan is dit de vacature voor jou!

Hier lees je de volledige vacature

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Senior – Zwolle/Groningen – 32 tot 40 uur

Heb jij meer dan 5 jaar arbeidsrecht ervaring en wil je toegroeien naar adviseren op bestuurdersniveau en trusted advisor zijn voor hoger management en raden van bestuur? Daarnaast bestaat je werk ook uit het behandelen van (de zwaardere) casuïstiek en lesgeven aan onze Academy. Klinkt dat goed allemaal? Dan is deze functie precies iets voor jou!

Hier lees je de volledige vacature

Privacy

Hanze advocaat respecteert de privacy en gaat zorgvuldig met jouw gegevens om. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Hanze advocaat worden verwerkt. Het is daarom goed dat je weet wat met jouw gegevens wordt gedaan, waarom en wat jouw rechten zijn. Lees daarom hier de privacyverklaring op onze website.

Hi, mijn naam is Roelien. Waar kan ik je mee helpen?

Wil je direct geholpen worden bij een vraag over deze vacatures? Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!