Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Kom dan eens praten!

Wat hebben we jou te bieden?

Dat we alleen arbeidsrecht doen en dan vooral in de zorg, dat heb je natuurlijk allang gelezen. Maar wat hebben we jou verder eigenlijk te bieden?

  • Prachtig inhoudelijk werk voor klanten waar het niet primair om de centen draait? Dat is wat je hier de hele dag doet.
  • Extra opleiding om je nog beter in je vak te maken? Dat kan bij ons. Elk jaar mag je je wensenlijstje weer samenstellen.
  • Een mooie opleiding voor persoonlijke ontwikkeling of een coachtraject? Direct doen!
  • Goed salaris? Check. It comes with the job.
  • Pensioen? Tuurlijk! En ook nog een collectieve bonusregeling, hoe lekker is dat?
  • Stoel van de zaak op je werkplek thuis? En ook een tweede scherm? Inkoppertjes en regelen we.
  • Twee dagen per week vanuit huis werken? Yep, dat kan.
  • Eerder weg voor een voetbalwedstrijd, concert, of om met je kind op schoolreis te gaan? Eigen verantwoordelijkheid, dus veel plezier
  • Een dagje eerder weg omdat de vakantieaanbieding heel gunstig is? Ook hier: als je het met je werk goed kan regelen, dan vooral doen!
  • Workcation? Ja hoor, dat mag. Ga gerust elk jaar ergens zitten waar je werk en vakantie goed kunt combineren.

Je hebt je eigen praktijk en klanten, maar kantoor draaien we samen. Ieder met een eigen rol en verantwoordelijkheid, maar altijd op basis van gelijkwaardigheid. Resultaten zijn belangrijk, jij komt tenslotte zelf ook niet voor niets😊, maar plezier in je werk én met elkaar staan net zo hoog op het lijstje.

Lijkt het je wel wat?

Spreekt het bovenstaande je aan, lees dan hieronder onze openstaande vacatures. Bel of app vervolgens gerust met Roelien Klaver (06-11703740) of Frans Landstra (06-15438192) als je vragen hebt of even wilt overleggen (mag ook ’s avonds). Direct solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur dan een korte mail met je cv naar klaver@hanzeadvocaat.nl of landstra@hanzeadvocaat.nl.

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Medior – 32 tot 40 uur

Heb jij 3-5 jaar arbeidsrecht ervaring, kun je zelfstandig dossiers behandelen en ben je toe aan meer klantverantwoordelijkheid op je te nemen? Vind je het – naast het behandelen van individuele dossiers en het ontwikkelen van je adviseursrol – leuk om les te geven in onze Academy! Dan is deze baan misschien wel iets voor jou!

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Senior – 32 tot 40 uur

Heb jij meer dan 5 jaar arbeidsrecht ervaring en wil je toegroeien naar adviseren op bestuurdersniveau en trusted advisor zijn voor hoger management en raden van bestuur? Daarnaast bestaat je werk ook uit het behandelen van (de zwaardere) casuïstiek en lesgeven aan onze Academy. Klinkt dat goed allemaal? Dan is deze functie precies iets voor jou!

Vacature stagiair(e) Managementassistent/Directiesecretaresse – Zwolle 

Tijdens je stage werk je vooral samen met onze officemanager Anneleen. Je helpt haar bij haar werkzaamheden, maar je biedt ook ondersteuning aan de andere collega’s. Je plant afspraken in, staat (telefonisch) klanten te woord, organiseert bijeenkomsten voor onze Hanze academy, helpt bij de financiële administratie en je biedt managementondersteuning in de vorm van het opstellen van rapportages. Samen zorgen jullie ervoor dat de bedrijfsvoering super smooth verloopt.

Privacy

Je privacy is een heel waardevol iets en het is goed dat je weet wat met je gegevens wordt gedaan. Lees daarom hier onze privacyverklaring.

Hallo, ik ben Roelien. Heb je een vraag over deze vacatures?

Bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik help je zo snel mogelijk!