Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Roelien Klaver

“Passie, dat is wat ik heb voor het arbeidsrecht. Mijn enthousiasme en gedrevenheid kan ik volledig kwijt in mijn vak. Zoeken naar creatieve oplossingen, onderhandelen, het treffen van regelingen. En als het nodig is, dan bepleit ik graag de zaak voor de rechter.
Ik zet me volledig in om voor de klant het maximale eruit te halen en het liefst nog meer dan waar de klant op had gehoopt.
Mijn kracht is dat ik toegankelijk en persoonlijk betrokken ben, klanten moeten zich op hun gemak voelen. Ik ben duidelijk, direct en maak het niet moeilijker dan het al is. Een tevreden klant die weer verder kan: daar doe ik het voor.”

Over Roelien

Roelien Klaver heeft in Groningen rechten gestudeerd. Na haar studie heeft ze eerst een aantal jaren als arbeidsrechtadvocaat in Assen gewerkt. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar Hanze advocaat. Roelien woont in Meppel en werkt vooral vanuit de Zwolse locatie van Hanze advocaat.

Roelien staat veel zorgorganisaties met raad en daad terzijde. Daarnaast geeft zeer regelmatig lezingen over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen en verzorgt ze cursusdagen arbeidsrecht voor P&O medewerkers in de zorg. In juni 2016 is ze Cum Laude geslaagd voor een postdoctorale opleiding Arbeidsrecht (Grotius Opleiding).

Roelien doet aan hardlopen, wielrennen en gaat regelmatig naar de sportschool. En in de winter schaatst ze – vooral in het prachtige gebied rondom Giethoorn (Weerribben & Wieden) – toertochten.

Lidmaatschappen en rechtsgebieden

Roelien is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Roelien staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is zij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Dit is wat klanten zeggen over Roelien

Stichting Sensire: ”Prettige samenwerking met professioneel en deskundig advies over diverse casuïstiek.”

Anoniem uit Doetinchem: Een professionele behandeling van de zaak met persoonlijk contact.”

Anoniem uit Sint Jansklooster: ”Snelle service en een eerlijk advies!”

Artikelen van Roelien Klaver

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon