Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Ook in 2018 heeft Zorgvisie weer onderzoek gedaan naar de beste advocaten in de gezondheidszorg. In december kwam de langverwachte uitslag. We zijn ontzettend trots dat Frans Landstra, net als vorig jaar, weer in de top 10 terecht is gekomen. In de categorie Arbeidsrecht en medezeggenschap is Frans op plek 7 uitgekomen.

De hoogst genoteerde arbeidsrechtadvocaat in de regio Noord & Oost Nederland

Frans is in de regio Noord- en Oost-Nederland de hoogst genoteerde arbeidsrechtadvocaat in de zorg. Op de 10e plaats staat Tom van Malssen van Dirkzwager uit Nijmegen. Hij is de enige andere arbeidsrechtadvocaat uit Noord- en Oost-Nederland die in de top 10 voorkomt.

Arbeidsrecht in de zorg, een vak apart

Arbeidsrecht in de zorg is een vak apart. En dat realiseer je je pas, als je dagelijks met zorgorganisaties werkt. In de zorg zijn specifieke eigen regels van toepassing die in de zeker 10 verschillende cao’s staan. Daarnaast speelt er in de zorg hele specifieke problematiek die je in andere sectoren niet ziet. Tot slot zijn er de specifieke maatschappelijke positie en de grootschalige stelselwijzigingen die van grote invloed zijn op het werken als arbeidsrechtadvocaat in de zorg.

Hanze advocaat – de specialist in arbeidsrecht in de zorg

We weten alles over arbeidsrecht en ontslag. En we zijn helemaal thuis in de Zorg. Sterker nog werken vooral in de Zorg. We hebben de afgelopen jaren vele organisaties geadviseerd bij de stelselwijzigingen, reorganisaties en de overgang naar zelfsturing. Tal van zorginstellingen vertrouwen sinds jaar en dag op onze kennis en kunde. En ook als het gaat om een arbeidsrechtelijk advies, de puntjes op de i bij een brief aan een medewerker, of een ontslagzaak, bij Hanze advocaat ben je aan het juiste adres.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon