Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Uitstroom. Het  landelijk gemiddelde ligt inmiddels op 20%! Daar mee is het één van de belangrijkste HR thema’s van elke zorgorganisatie.

Dat gemiddelde kan écht naar beneden. Door anders te kijken. Naar je medewerkers én naar je organisatie. Tevreden medewerkers zorgen voor minder uitstroom. En dat leidt tot betere zorg, tegen lagere kosten. Win/win voor iedereen. Maar hoe dan? En wat is daarvoor nodig? Dat is waar het allereerste Hanze HR congres over gaat.

Leer van collega-zorgorganisaties

Er zijn 5 belangrijke redenen waarom collega’s vertrekken. Een aantal organisaties heeft op die punten al veel gedaan. Daardoor is de uitstroom bij hen flink lager.

Zij vertellen je hoe zij dat hebben gedaan. Je leert dus van collega-zorgorganisaties uit VVT, Gehandicaptenzorg en Ziekenhuizen. Je hoort aantoonbare en concrete best-practices. Je leert wat écht werkt. Zodat je daar in jouw eigen organisatie mee aan de slag kunt.

Het wordt een congres boordevol praktische handvatten en tips!

>> Klik hier om het programma te bekijken

Waarom organiseren wij dit?

Hanze advocaat is het enige arbeidsrechtkantoor dat zich hélemaal richt op de arbeidsrecht in de Zorg. Dat dit succesvol is bewijzen wel de meer dan 200 zorgklanten.

Het feit dat we dit jaar 15 jaar bestaan vinden we een mooi moment voor een HR congres. Speciaal voor zorgorganisaties, voor en met mensen uit de zorg. En met een super relevant onderwerp: uitstroom! We hopen zo ons steentje bij te kunnen dragen aan één van de grootste HR uitdagingen in de zorg.

Wanneer en waar?

Het Hanze HR Congres in de Zorg is op donderdag 16 juni 2022 in Zwolle, van 12.00 tot 18.00 uur.

 

 

 

 

 

 


>> Klik hier om het programma te bekijken

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon