Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Regeerakkoord: ‘Vertrouwen in de toekomst’

Eindelijk ligt het er, het regeerakkoord 2017 met als titel “Vertrouwen in de toekomst”. Zoals in de lijn der verwachtingen lag, gaat er arbeidsrechtelijk wederom heel veel veranderen. Met de Wet werk en zekerheid zijn we al voor veel veranderingen komen te staan. Met het nieuwe regeerakkoord lijkt het arbeidsrecht weer helemaal op de kop te gaan.

Wat gaat er veranderen?

Veel. Daarom houden we – zodra de plannen verder zijn uitgewerkt – een Masterclass om de gevolgen voor het arbeidsrecht te bespreken. De gevolgen voor jou en je organisatie. Wat wordt er in ieder geval besproken:

  • de transitievergoeding en de opbouw hiervan
  • de transitievergoeding na 2 jaar ziekte
  • loondoorbetaling bij ziekte
  • de ketenregeling van 3 jaar
  • de proeftijd van 5 maanden

Reserveer je plaats en blijf op de hoogte

De Masterclass wordt gegeven zodra het regeerakkoord in de wet wordt vastgelegd. We willen namelijk zeker weten dat we de juiste en volledige informatie meegeven. Vul onderstaand contactformulier in of bel 085-2733586 als je op de reserveringslijst geplaatst wil worden. Je ontvangt van ons, zodra er meer bekend is, aanvullende informatie over datum, tijdstip, locatie etc. Reserveren is geheel vrijblijvend!

Nu al een-op-een webinars voor HR managers en managers bedrijfsvoering

Kun je niet wachten tot de masterclass en ben je HR manager of managers bedrijfsvering? Meld je dan aan voor een een-op-een webinar. Je wordt in 25 minuten bijgepraat over de huidige stand van zaken en de verwachtingen voor jouw organisatie. Opgeven kan eveneens via onderstaand contactformulier.

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!