Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Samenwerking met Zowelwerk/CMO Flevoland

Naast ZorgpleinNoord, WZW en WGV heeft Hanze advocaat per 1 januari 2018 ook een samenwerkingsverband met Zowelwerk/CMO Flevoland. Zowelwerk is de regionale werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Flevoland.

Gratis Juridische Helpdesk

De bij Zowelwerk aangesloten organisaties kunnen gratis gebruik maken van de juridische helpdesk. Daarnaast profiteren de organisaties van een korting op het geldende uurtarief.  Ook bij diensten waarvoor vaste prijzen gelden, is sprake van een korting.

Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor leden van Zowelwerk. Je kan er terecht met vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, concurrentie en/of relatiebeding en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie. Bij beëindiging van een overeenkomst kan je zaken tegenkomen waarbij gedegen advies over jouw rechtspositie nodig is. De juridische adviseurs van de helpdesk helpen je dan graag.

Als lid van Zowelwerk heb je recht op 20 minuten gratis advies per casus via de helpdesk. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 0160560.

 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon