Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Samenwerking met WZW, WGV Zorg en Welzijn, ZorgpleinNoord, Utrechtzorg en Flever

Hanze advocaat werkt nauw samen met vier regionale werkgeversorganisaties in de zorg: WGV Zorg & Welzijn, ZorgpleinNoord, WZW, Utrechtzorg en Flever. Deze organisaties zijn onderdeel van RegioPlus, een landelijk samenwerkingsverband van 14 regionale arbeidsmarktorganisaties voor Zorg & Welzijn.

Voordelen: Trainingen, Gratis Juridische Helpdesk & 5% korting op het uurtarief

Via de juridische helpdesk beantwoorden we dagelijks vragen van P&O’ers uit de zorg. Het gaat om honderden vragen per jaar. We leveren deze dienstverlening graag aan de leden van ZorgpleinNoord, WGV zorg en Welzijn, WZW, Utrechtzorg en Flever. En we blijven zelf op die manier goed op de hoogte van wat er leeft in de zorg.

Je kunt de Helpdesk jaarlijks 10 keer gratis bellen met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag. Je hebt per gesprek recht op 15-20 minuten gratis advies via de helpdesk. De juridische helpdesk is bereikbaar via 085 – 01 60 560.

Als lid van de deelnemende organisaties kun je bovendien gebruikmaken van een exclusieve kortingsregeling van 5% op het uurtarief. Dit bespaart onze klanten jaarlijks een fors bedrag op hun juridische kosten.

Lees meer
wendy-penning-wzw

Wendy van WZW over Hanze advocaat

"Hanze weet precies hoe het arbeidsrecht goed toegepast kan worden bij zorg- en welzijnsorganisaties. Door...

Lees verder

Wendy: “Veel van onze aangesloten zorgorganisatie hebben HR-adviseurs of managers, dat is afhankelijk van de grootte van het organisatie. Hoewel ze stuk voor stuk genoeg geleerd hebben over het arbeidsrecht, merk je dat ze heel positief zijn over de samenwerking met Hanze advocaat.

Juridische scholing aan HR-adviseurs en HR-managers 

Via onze Hanze Academy verzorgt Hanze advocaat elk jaar tientallen opleidingen voor P&O’ers in Zorg&Welzijn. Het gaat daarbij om webinars, masterclasses en meerdaagse opleidingen. Een deel van de opleidingen is achteraf terug te luisteren. Kijk hier voor de agenda van de komende periode.

Alle opleidingen worden jaarlijks opnieuw gevuld met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wetgeving, rechtspraak & actualiteiten. Op deze manier dragen we bij aan het up-to-date houden van jouw arbeidsrechtelijke kennis.

Ben je lid van één van de deelnemende werkgeversorganisaties? Maak dan gebruik van de voordelen!

Hallo ik ben Frans. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op. Bel, stuur mij een appje of plan een belafspraak in.