Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

De Hanze academy – investeren in kennis en kunde in de Zorg

Wij weten alles van arbeidsrecht. En dat delen we graag. Met jou! En dan niet alleen de kennis uit de boekjes, maar vooral de kunde in de praktijk. Dat is waar het om gaat, daar word je beter van. En de zorgorganisatie waar je voor werkt, ook!

Vanuit onze Academy geven we jaarlijks tientallen cursussen, workshops, opleidingen, masterclasses en expertclasses. Zo houden we P&O adviseurs, HR managers, leidinggevenden en bestuurders scherp met betrekking tot de basis van het arbeidsrecht en op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Lees meer
harryette-van-den-broek-zorgpleinnoord

Harryette van den Broek van ZorgpleinNoord

“De trainers krijgen complimenten vanwege hun vriendelijkheid, professionaliteit en bereidheid om te helpen. Het is...

Lees verder

Harryette van den Broek is voormalig medewerker bij ZorgpleinNoord: het grootste werkgeversverband in Zorg & Welzijn in Noord-Nederland. Daar was ze onder andere verantwoordelijk voor het regelen van de opleidingen die we aanbieden. Ze vertelt hierboven meer over de samenwerking tussen Hanze advocaat en ZorgpleinNoord.

In onze agenda staan de opleidingen voor de komende periode. Deze kunnen ook allemaal incompany worden georganiseerd.

 

Hallo ik ben Roelien. Waar kan ik je mee helpen?

Wij weten alles van arbeidsrecht. En dat delen we graag. Met jou! Neem gerust contact op. Bel, stuur mij een bericht via WhatsApp of vul het contactformulier in en ik zal je zo snel mogelijk helpen!