Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Floor Plas-Velema

Opgeluchte cliënt, glimlach op mijn gezicht

De belangen van werkgever en werknemer; daar draait het om in het arbeidsrecht. Vaak is de aanleiding van een arbeidsrechtelijke vraag een probleem, klein of groot, waar partijen samen niet uitkomen. Ik vind het bijzonder om te kunnen begeleiden naar de oplossing voor zo’n probleem. Als partijen weer perspectief hebben voor de toekomst, geeft me dat veel voldoening. Vaak opluchting en blijdschap bij mijn klant en een glimlach op mijn gezicht.

Over Floor

Floor Plas-Velema is in 2010 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in strafrecht en privaatrecht. Ze werkte eerst een paar jaar bij het Openbaar Ministerie en maakte toen de overstap naar een juridische adviesfunctie bij een landelijke arbodienst. Daarnaast deed zij ervaring op als buitengriffier bij de Rechtbank Overijssel en deed vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar. In 2019 maakte zij de overstap naar de advocatuur en sinds maart 2020 versterkt zij het team van Hanze advocaat.

Floor woont in Zwolle, doet aan hardlopen, houdt van bakken, koken en uitgebreid tafelen.

Wat klanten zeggen over Floor

Marinus uit Nieuwleusen: “Super goede ervaring. Snel, goed contact en meedenken. Ben super blij dat ik zo snel bij Hanze advocaat terecht kon.”

Anoniem: “In Floor heb ik een vertrouwde en deskundige hulp gehad. Ze heeft goed mijn verhaal kunnen verwoorden daar waar nodig en heeft meerdere keren gevraagd wat ik wilde. Ze heeft de situatie goed aangevoeld, ze voelde goed aan wat realistisch bereikt kon worden. De wijze waarop ze me gedurende het proces op de hoogte hield en bracht heb ik als zeer prettig ervaren.”

Artikelen van Floor Plas-Velema

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon