Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Ontevreden of weigert de rechtsbijstandsverzekering je zaak in behandeling te nemen?

Heb je een rechtsbijstandverzekering en moet er geprocedeerd worden? Dan heb je altijd recht op je eigen advocaat en betaalt je verzekeraar daarvan de kosten. Ook in andere gevallen bestaat de mogelijkheid om op kosten van de verzekeraar je eigen advocaat in te schakelen.

Veel ontevreden klanten bij een rechtsbijstandsverzekering

Veel mensen zijn ontevreden over hun rechtsbijstandverzekeraar. Veel gehoorde klachten zijn de slechte bereikbaarheid en de trage snelheid van handelen. En soms ook de ‘drive’ om tot een maximaal resultaat te komen.

Lees meer
shutterstock_327831620

"Het was een hoop gedoe, maar het is heel goed opgepakt"

Yolande over Hanze advocaat: "Het was erg fijn dat alles geregeld werd met mijn rechtsbijstandverzekeraar....

Lees verder

Yolande Korver kreeg te maken met zwangerschapsdiscriminatie. Toen ze in eerste instantie bij ons terechtkwam, leek het erop dat er niet veel meer aan gedaan kon worden. Dat was een flinke teleurstelling. Yolande was dus erg blij toen een aantal maanden later bleek dat ze toch geholpen kon worden! Lees in de bovenstaande case hoe Yolande toch dat gegaan is. 

Kies daarom altijd je eigen advocaat

“Het maakt niet uit of het om een zaak bij het UWV of de rechter gaat. Bij een juridische procedure mag je altijd je eigen advocaat kiezen. Eén die bij jou past en waarmee jij een klik hebt. Verzekeraars proberen je vaak naar een advocatenkantoor te sturen, waarmee ze prijsafspraken hebben gemaakt. Ga daar niet mee akkoord en kies een eigen advocaat! Hanze advocaat heeft geen prijsafspraken met verzekeraars en is volstrekt onafhankelijk. Wij gaan enkel voor jouw resultaat!”

Second opinion, als je het ook wel eens van een ander wilt horen

Verschil je met je verzekeraar van mening over de behandeling van je dossier en komen jullie daar samen niet uit? In de polisvoorwaarden van iedere rechtsbijstandverzekering staat een geschillenregeling. Daarin is de second opinion door een externe advocaat geregeld. Ben je het niet eens met het juridische oordeel van je rechtsbijstandverzekeraar? Vraag dan een second opinion aan op kosten van de verzekeraar. Hanze advocaat beoordeelt het dossier en schrijft een advies wat voor beide partijen bindend is.

Hallo ik ben Anjo. Waar kan ik je mee helpen?

Ontevreden of weigert de rechtsbijstandsverzekering je zaak in behandeling te nemen? Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!