Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

William Seijbel

Elke organisatie drijft op de inzet van haar medewerkers. Voor deze medewerkers zijn de baan en het inkomen van grote invloed op hun privéleven. De verhouding tussen werkgevers en werknemers moet daarom goed geregeld zijn. Voor beide partijen. Als daar iets tussen komt, is het zaak dat zo snel en praktisch mogelijk op te lossen. Ongeacht of het gaat om bedrijfseconomische veranderingen, disfunctioneren, botsende karakters op de werkvloer of medezeggenschapsvraagstukken.

Eerst een goed gesprek

“Vaak biedt een goed gesprek al een uitkomst, soms moet de rechter worden ingeschakeld. Zodat beide partijen verder kunnen, mét of zonder elkaar. Maar hoe dan ook, met goede afspraken. Daar zet ik mij elke dag voor 300% voor in. Met een goede kennis van de wet- en regelgeving, maar oplossingen gaan verder dan de juridische werkelijkheid.”

Over William

William werkt sinds 2010 als advocaat. Daarvoor heeft hij onder meer bij het Gerechtshof in Leeuwarden gewerkt. Voordat hij bij Hanze advocaat aan de slag ging, werkte William op de sectie arbeidsrecht van een groot advocatenkantoor in Arnhem. Naast zijn rechtenstudie, de opleiding tot advocaat, heeft hij ook nog een specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius Academie) gevolgd en succesvol afgerond. In zijn vrije tijd is hij een fanatiek sporter, met name op de tennisbaan.

Lidmaatschappen en rechtsgebieden

William is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA).

William staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is hij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Dit is wat klanten zeggen over William

Gezinus uit Hardenberg
”We hebben de hulp van William Seijbel als uiterst prettig ervaren, hij had veel geduld, rust, en deskundigheid, en kwam afspraken steeds na, kortom iemand waar je 100% op kon bouwen.”

Carin
”Ik voelde me door William erg gesteund en begrepen . Daar waar ik soms op wilde geven, wist William me te overtuigen door te zetten. En dat was niet tevergeefs.”

Vincent uit Niekerk
”Over de juridische advisering van William ben ik zeer te spreken, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. De contacten waren open, proactief, sterk op de inhoud en op het proces waar ik inzat.”

Artikelen van William Seijbel

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon